szerda, augusztus 21, 2019
Introtext Feliks Zemdegs Cikkek Üdvözlet az új, hivatalos Rubik kocka fórumon!
Üdvözlet az új, hivatalos Rubik kocka fórumon! Featured
Rate this item
(1 Vote)

Üdvözlünk mindenkit az új, hivatalos rubikkockások fórumán. Ahogy látjátok egy teljesen megújult fórum kezelővel van dolgunk, így mindannyiunknak kell egy kis idő, hogy megismerjük és hozzászokjunk. Bármi kérdésed van írjál a Segítség a fórum használatához topicba, ahol a moderátorok válaszolni fognak. Reméljük, hogy az ismerkedés az oldallal élvezetes és gördülékeny lesz mindenki számára. Ez a fórum rentgeteg újdonsággal rukkol elő, ami nemcsak nektek a felhasználóknak, hanem a szerkesztőknek is segíti a közösségi élmény kialakítását. Egy pár példát kiemelnék a sok remek alkalmazás közül:

  • Élő chat (publikus és privát)
  • Saját csoport indítása
  • Több nyelven használható (hívd meg külföldi ismerőseidet)
  • Verseny regisztráció
  • Social oldalak megosztása (Facebook, Twitter, IWIW stb...)
  • Iphone, Ipod Touch elérhetőség

De nem szeretnénk mindent lelőni már az első blogunkban, ezért hagyunk, járd körbe a fórumot és kezdj el játszani. Hívd meg kockás ismerőseidet, barátaidat és alakítsátok ki magatoknak a kockások közösségét. Jó fórumozást!

More in this category: Feliks Zemdegs világrekord »
Login to post comments

Archívum

rubikkocka.hu

Kezdő, haladó és profi versenykockások weboldala, ahol mindent megtalálhattok egy helyen. A kockások közösségének fenntartott rubikkocka.hu weboldalon megtaláhatjátok a kirakásokat, a fórumot és a heti rendszerességgel írt Rubik blogot is.