szerda, augusztus 21, 2019
Introtext Sajtó
Sajtóinformáció
Rate this item
(0 votes)

Média és Kommunikáció

Kereskedelmi védjegyek, képek és termékek felhasználása. Ha a Rubik kereskedelmi védjegyeit vagy a Rubik termékeinek képeit szeretné kommunikációs célokra használni, a tudnivalókért keresse fel a www.rubik.hu/trademark webhelyet. Terveinek egyeztetéséhez, a Rubik-termékek promóciókban és nyereményjátékokban való felhasználásával kapcsolatos tudnivalókért, illetve a Rubik tulajdonában lévő elemeket felhasználó munkák jóváhagyásáért vegye fel velünk a kapcsolatot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen. Vegye figyelembe, hogy a Rubik tulajdonában lévő elemek kommunikációs célú felhasználása csak előzetes jóváhagyással lehetséges.


Marketing- és reklámcélú megkeresések
Az összes marketing- és reklámcélú kérelmet (beleértve a szponzorációt, a termékelhelyezést és az együttműködési kérelmeket) a következő e-mail címre kérjük elküldeni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

A legfrissebb sajtóközlemények


 

Login to post comments

Archívum

rubikkocka.hu

Kezdő, haladó és profi versenykockások weboldala, ahol mindent megtalálhattok egy helyen. A kockások közösségének fenntartott rubikkocka.hu weboldalon megtaláhatjátok a kirakásokat, a fórumot és a heti rendszerességgel írt Rubik blogot is.