szerda, augusztus 21, 2019
Introtext Trademark
Trademark

A Rubik szellemi tulajdon védelme:

A Rubik kocka ® saját háromdimenziós formája és bármely grafikai vagy fényképészeti ábrázolása is, bármilyen konfiguráció, színes vagy színtelen, ami magában hordozza a Rubik kocka ® nevét vagy logóját védett szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályok alatt áll
egész világon.

Bármely Rubik szellemi tulajdonának használata előtt kapcsolatba kell lépni a Rubik Studióval és engedélyt kell kérni azokra.

Seven Towns Ltd. birtokolja a
nemzetközi jogokat a Rubik védjegyekre és az összes Rubik kocka képekre. A szerzői jog Rubik Ernőhöz a Rubik-kocka ® feltalálójához tartozik, aki kizárólagos engedélyt adott a Seven Towns Ltd.-nek, hogy képviselje és adminisztrálja a licensz jogait, és használjon fel bármilyen szükséges jogi eszközt, azok bármely megsértésénél.

Lépjen Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ba a Rubik Studióval és kérjen engedélyt bármely Rubik szellemi tulajdon
használatát megelőzően.

More in this category: GYIK »
Login to post comments

Archívum

rubikkocka.hu

Kezdő, haladó és profi versenykockások weboldala, ahol mindent megtalálhattok egy helyen. A kockások közösségének fenntartott rubikkocka.hu weboldalon megtaláhatjátok a kirakásokat, a fórumot és a heti rendszerességgel írt Rubik blogot is.